SERP Nedir? Ne İşe Yarar?, görüntüle

Blogger'a Yüklenen Resimler Nerede Saklanır?

SEO Taktikleri ve En Önemli İpuçları
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız iyimisiniz, umarım iyisinizdir, havalar soğumaya başladı, aman sıkı giyinin hasta olmayın, ben marmara bölgesinde olduğum için kış buralara çoktan geldi aman sağlığımıza dikkat edelim. :)

Bugünkü konumuzda sizlere Blogger'a yüklemiş olduğunuz resimlere nasıl ulaşabilirsiniz ondan bahsedeceğim.

Blogger altyapısını kullandığımız için yayınlarımızdaki resimlerimizi Blogger'a yükleyip yazımıza ekliyoruz, peki bu resimler nerede saklanıyor veya yüklediğimiz bütün resimlere nereden ulaşabilir hiç merak ettiniz mi?

Merak ettiyseniz eğer şimdi bu resimlere nasıl ulaşabileceğinizi sizlerle paylaşacağım. Google'nin sosyal medya hizmetinden biri olan Google+ hizmetinin son bulmasıyla bizde blogumuza eklediğimiz resimlere artık ulaşamaz olduk, daha önce Google+ albümleri sayesinde yüklediğimiz bütün resimlere ulaşabiliyorduk.

Bende her zamanki gibi internette sörf yaparken sörf tahtama takılan bu konuyu gördüm ve takipçileriminde bu konudan faydalanmasını istedim, bu sayede sadece Blogger'a eklediğimiz resimlere değil Google+ hesabımıza eklediğimiz resimlerede ulaşmamız mümkün.

Blogger'a Yüklediğimiz Resimlere Nasıl Ulaşırız?


Öncelikle tarayıcımızı girelim sonrasında aşağıda bulunan linki açalım, linki açmadan önce Google hesabınıza giriş yaptığınızdan emin olmalısınız.

https://get.google.com/albumarchive/

Linkimizi açtığımızda karşımıza aşağıdaki gibi bir sayfa çıkacak ve Blogger'dan fotoğraflar albümüne tıkladığımız Google hesabınıza ait açmış olduğunuz bütün Blogger sitelerine yüklediğiniz fotoğraflara ulaşabileceksiniz.
SEO Taktikleri ve En Önemli İpuçları

Belirli bir albümü indirmek için ise aşağıdaki yolu izleyebilirsiniz.

SEO Taktikleri ve En Önemli İpuçları

Önemli Uyarı: Resimleri silmeyin, eğer silerseniz otomatik olarak yayınlamış olduğunuz yazınızdan resim kaldırılacaktır bu konuya dikkat etmelisiniz.

Peki yüklediğimiz videolar nerede depolanıyor?
Videolara ulaşmak için Ayarlar > Diğer > Blogunuzdaki videolar > Videoları yönet yolunu izleyerek video depolama alanınıza ulaşabilirsiniz.

SEO Taktikleri ve En Önemli İpuçları

Hepsi bu kadar! ziyaret edip yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim, bir sonraki Blogger ve İpuçları yazısında görüşmek üzere, hoşçakalın.:)

1 yorum

Spam yorumlarından kaçınmak için tüm yorumlar görüntülenmeden önce denetlenecektir.
  1. 12/09/2019
    Yüklediğimiz resimlere ulaşabilme durumumuzun olduğunu bilmiyordum. Resimlerin arşivlenmesi için yardımcı olacak bir bilgi paylaşımı olmuş. Paylaşım için teşekkürler.