SERP Nedir? Ne İşe Yarar?, görüntüle

YouTube Klasik Temaya Geri Dönme

Youtube Klasik Temaya Geri Dönme
YouTube'yi sevmeyenimiz yoktur herhalde :) gerek dinlediğimiz müzikler gerekse takip ettiğimiz yayıncıların videoları olsun hepsini bir arada takip edebiliyoruz hatta YouTube Premium özelliği sayesinde reklamsız videolarıda izleme imkanına nihayetinde kavuştuk hatta YouTube Premium sayesinde YouTube artık arka planda bile çalışmaya başladı.

Bununla kalmadı takibi YouTube Premium servisi ile birlikte YouTube Music serviside hayata geçti ve YouTube üzerinden izlediğimiz videoları, dinlediğimiz müzikleri telefonumuza indirip çevrimdışı dinleyebiliyoruz.

Şimdi gelelim ana konumuza, YouTube bu kadar hayatımızın içindeyken 2017 yılında tamamen tasarım değişikliğine gitti ve aşağıda bulunan yeni haline büründü.

Youtube Klasik Temaya Geri Dönme

İlk zamanlarda eksi sürümü kullanmaya müsade etsede artık tamamiyle yeni sürümü kullandırmasına rağmen hâlâ benim gibi alışamayanlar mutlaka vardır.
Eski temaya geçişimiz çok basit hiç bir eklenti gerekmeden bu işlemi halledeceğiz.

YouTube Klasik Temaya Nasıl Geri Dönülür?


YouTube'a girdikten sonra F12 tuşu ile geliştirici araçlarını açın, ardından Application > Cookies yolunu izleyin. Daha sonra PREF isimli verinin değerini bununla &f6=43418 değiştirin.

İşlemleri doğru yaptığınız takdirde sizleri aşağıdaki gibi bir Youtube bekliyor olacak. Takıldığınız yer olursa yorum formu üzerinden iletişime geçebilirsiniz, bir sonraki yazımda görüşmek üzere hoşçakalın. :)

Youtube Klasik Temaya Geri Dönme

2 yorum

Spam yorumlarından kaçınmak için tüm yorumlar görüntülenmeden önce denetlenecektir.
  1. 12/12/2019
    Önce Windows işletim sistemi başattı bunu. Siyah , Beyaz teması ile çıkış yaptıktan sonra; Android ve iOS arkasından geldi. Artık İşletim sistemlerin içerisine entegre edilmeye başladı bu durum. Aslında siyah olması güzel. Pil ömrünü uzatıp, şarjı daha az tüketmesi güzel bir şey.
  2. 12/26/2019
    Şu anki tema bence eskisine göre çok daha iyi. Yine de değiştirmek isteyenler olabilir.