SERP Nedir? Ne İşe Yarar?, görüntüle

Ücretsiz Apple Music Üyeliği

Ücretsiz Apple Music Üyeliği
Merhaba, hepimiz cep telefonumuz ile müzik dinliyoruz, takıyoruz kulaklığımızı ardından en sevdiğimiz müziği açıp keyfini sürüyoruz. Müziklerimizde mutlaka telefonumuza indiriyoruzdur, malum indirmez isek internetimizden götürüyor. :) Müzik dinlerkende mutlaka Spotify veya Apple Music kullananlarımız vardır, şahsen ben Apple Music kullanıyorum ve öğrenci üyeliği ile ayda 6.99TL gibi bir ücreti ödüyorum. Apple Music kullanmamım sebebide Spotify'a göre bizlere sunmuş olduğu müziklerde daha tok ve kaliteli ses veriyor olması.

Bu yazımda ise yurtdışı MediaMarkt sitesinin yapmış olduğu ücretsiz Apple Music üyeliğinden bahsedeceğim. İlk başta inanmamıştım ama kendim yaptım denedim ve şuan ücretsiz olarak 4 ay Apple Music'ten yararlanabileceğim ve yaklaşık 28TL gibi bir ücret cebimde kalıcak. :)

4 Ay Ücretsiz Apple Music üyeliği için yapmanız gerekenler;

Öncelikle buraya tıklayarak blogumu izleyeme alıyorsunuz, ardından buraya tıklayarak ilgili promosyon kodunu alabilirsiniz.

Android için Apple Music
iPhone/iPad için Apple Music

Android/IOS uygulamasını indirdikten sonra uygulama üzerinden ücretsiz Apple ID üyeliği oluşturmalısınız. Üyeliği oluştururken ülke olarak Almanya seçmelisiniz, çünkü bu kod ülkemizde çalışmıyor. Ödeme bilgisi sorduğunda "None/Keine"yi seçip yalnızca adres bilgisi girmeniz yeterli olacaktır. Herhangi bir noktada sizden kart bilgisi girmenizi isteyemecek. Aldığınız kodu "Hesap" sekmesindeki "Hediye kartını veya kodu kullan" seçeneğinden hesabınıza tanımlayarak ücretsiz 4 ay geçerli olan Apple Music üyeliğinizi başlatabilirsiniz.



Almanya için adres sorunu yaşarsanız eğer örnek adres bilgilerini ise buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz, işlemleri doğru bir şekilde yaptıysanız eğer sizi yukarıdaki gibi bir sayfa karşılayacak, takıldığınız yerlerde yorum formu üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

2 yorum

Spam yorumlarından kaçınmak için tüm yorumlar görüntülenmeden önce denetlenecektir.
  1. 12/10/2019
    4 ay boyunca ücretsiz kullanabilmek muazzam bir olay. Bende normalde spotify kullanıyorum. Ücret vermektense anlatılan uygulamayı kullanmak çok daha mantıklı.
  2. 12/18/2019
    Harika bir haber, haberdar ettiğiniz için teşekkürler. Bende hemen apple music'i ücretsiz kullanmaya başlamak istiyorum :)