SERP Nedir? Ne İşe Yarar?, görüntüle

Blogger Yazar Profilini Güncelleme Zamanı

Kullanıyor olduğumuz hali hazırda olan Google+ bağlantılı Blogger profillerimiz, Google+ platformunun gereken ilgiyi görememesi ve bir takım gizlilik sorunları nedeniyle kapanıyor.
Bende bu durumu Google+ profilime girdiğimde bana verdiği ''Google+ hesabınız 2 Nisan 2019'da kullanıma kapatılacaktır.'' mesajıyla öğrendim. Öncesinde ise hali hazırda Blogger'da bulunan Google+ widget'lerini zaten kaldırmıştı. Şimdi ise Google+ hesaplarımız komple kapanıyor ve erişim sağlanamayacak.

Google+ kapanacağı için hala aktif olan Blogger profillerimizi Google+ hesabımızdan çıkarıp normal Blogger profillerine dönüştürmeliyizki Google+ kapandıktan sonra profil adreslerimiz hata kodu almasın ve profillerimizi ziyaret etmek isteyen ziyaretçilerimizi bir sürpriz karşılamasın.

Profilimizi Blogger'a dönüştürmek için şu yolu izlemeliyiz;

Blog Paneli > Ayarlar > Kullanıcı ayarları > Kullanıcı Profili > Blogger

Blogger
Blogger seçimimizi yaptıktan Blogger profilimizi ziyaret etmek isteyen kullanıcıların bilgilenmesi için profil adımızı belirlemeliyiz, ardından sayfayı yenileyip tekrar aynı sayfaya gelerek Blogger profilimizi düzenleye tıklayalım ilgili alanları doldurarak işlemimizi tamamlayalım.
Blogger
Tüm yapmamız gerekenler bu kadar arkadaşlar. Çok geçmeden bu profil değişikliğini yapmanız gerekli, yapmadığınız taktirde Blogger profiliniz anonim biçiminde görüntüleneceğini söyleyebilirim, son gün 2 Nisan 2019.

Bu konuyla ilgili bir fikriniz var mı?

Spam yorumlarından kaçınmak için tüm yorumlar görüntülenmeden önce denetlenecektir.