SERP Nedir? Ne İşe Yarar?, görüntüle

Gelişmiş Ayarlar ile Pubg Mobile FPS Yükseltici

Gelişmiş Ayarlar ile Pubg Mobile FPS Yükseltici
Merhaba, nasılsınız arkadaşlar? Takipçilerim arasında eminimki pubg mobile oyununu oynayan vardır. Ben bile uzun süreler oynamaya başladım bu yüzden bloguma sık sık yazı giremez oldum, sebebinide merak edenlere şimdiden söyliyeyim dedim, pubg resmen bağımlılık gibi oldu bende vakit öldürmek için birebir 😊. Arkadaşlarda hadi gel 1-2 el atalım diyince mecbur kıramıyorsun aa bi bakmışsın 2-3 saattir oyundasın.

Gelelim bugünkü sizlere anlatacaklarıma, bugün Android işletim sistemli bir telefon kullandığım için pubgyi akıcı bir şekilde oynayamıyordum ve haliyle karşıma çıkan düşmanları daha görmeden bazı oyunlarımda öldüğüm oluyordu. Ardından pubg için fps yükseltme ve pubg görüntü ayarlarını düzenlemek için karşıma çok güzel bir eklenti çıktı ve kullandığımda grafik ayarlarını istediğim gibi düzenleyebildim, normalde cihazım çok iyi olmadığı için pubg bana bu ayarları seçmeyi geçtim, ayarlar bölümünde göstermiyor bile bu eklenti sayesinde pubg görüntü ayarlarını istediğiniz gibi düzenleyebilir ve rakiplerinizden bir adım öne geçebilirsiniz.

Pubg Mobile FPS Yükseltici Özellikleri

  • 1080p oyun çözünürlüğü.
  • HDR özelliğini desteklemeyen cihazlarda hdr özelliğini açabilme.
  • En yüksek FPS değerini kullanabilme.
  • Gölgeleri etkinleştirme veya devre dışı bırakabilme.
  • Gölge kalitesini değiştirebilme.
  • 4xMSAA - Kenar yumuşatma özelliğini etkinleştirme veya devre dışı bırakma.
  • Grafik Profili sayesinde cihazının RAM'ine en uygun profili seçme imkanı.
  • GPU Optimizasyonu

gibi bir çok özelliğe eklenti sayesinde sahip olabileceksiniz.

Pubg Mobile FPS Yükseltici Nasıl Kurulur?

Eklentiyi aşağıdaki bağlantıdan indirin ve bilgisayarınıza indirdiğinizde USB kablonuz ile telefonunuza kopyalayın ve ardından ayarlar bölümünden bilinmeyen kaynaklardan yüklemeye izin verin hepsi bu kadar ardından uygulama içinden istediğiniz ayarlamaları yapıp oyuna girebilirsiniz.

İndir

Yasaklanma Riski Varmı?

En çok sorulacak sorulardan birisi olduğu için bunuda yazıma eklemeden olmaz, arkadaşlar bu eklenti bir hile değildir, yani oyun içi vuruşlarınızı veya diğer oyuncuları görmenizi sağlamaz. Sadece sizlere kullanıyor olduğunuz telefonunuza daha yüksek FPS yani daha kaliteli görüntüler ile oyunu oynamanızı sağlar ben yaklaşık 2.5 haftadır kullanıyorum, hesabıma herhangi bir hile bildirimi gelmedi ve kapatılmadı.

Takıldığınız yerlerde yorum formu üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Eklentiye güncelleme geldiğinde eş zamanlı olarak yazımı güncelleyeceğim. Hadi yine iyisiniz çorba para çıktı 😊

Bu konuyla ilgili bir fikriniz var mı?

Spam yorumlarından kaçınmak için tüm yorumlar görüntülenmeden önce denetlenecektir.