SERP Nedir? Ne İşe Yarar?, görüntüle

HyperX Cloud Earbuds İncelemesi

HyperX Cloud Earbuds İncelemesi
Merhaba arkadaşlar, bugünkü yazımda yeni kullanmaya başlamış olduğum HyperX serisinin kulak için versiyonu olan Cloud Earbuds modelini sizler için inceledim ve kulaklık ile ilgili sizlere izlenimlerimi aktaracağım.

Öncelikle kulaklığımı internet üzerinden yaklaşık 300₺ 'ye satın aldım. Kargo süresi dahil 1 gün içinde kulaklık elime ulaştı. Kulaklığımız güzel bir kutudan çıkıyor kulaklığın yanında 1 adet taşıma çantası ve 2 adet kulak pedi geliyor. Bu pedler ile hangisi kulağınıza uygun geliyor ise onu kullanarak daha sağlıklı bir ses deneyimi yakalayabiliyorsunuz. Ben medium olan kulak pedini kullanıyorum size eğer büyük veya küçük gelirse rahatlıkla değişim yapabiliyorsunuz.

Kulaklığın bir diğer güzel özelliği ise kesinlikle yassı kablolama sayesinde kulaklık birbirine dolanmıyor. Bu sayede kulaklığı çok rahat bir şekilde açıp kulağınıza takabiliyorsunuz.

Kulaklığa geçiş sebebim ise mobil oyunlar arasında hepimizin bildiği olan Pubg Mobile ile daha iyi bir ses deneyimi ve oyun performansı için kulaklığa geçme gereği duydum.HyperX Cloud Earbuds İncelemesiHyperX Cloud Earbuds'a geçiş yapmadan önce iPhone cihazımın yanında gelen Lightning Konnektörlü EarPods ile Pubg Mobile oynuyordum, fakat HyperX Cloud Earbuds'a geçiş yaptıktan sonra gerçekten hiç bir şey duymadığımı farkettim. Oyun içerisindeki iletişimim fazlasıyla arttı, silah sesleri, düşmanın ayak sesleri, araç sesleri daha yüksek ve daha net olarak bana iletmeyi başardı bu sebepten zaten benden artı bir puan aldı. Ayrıca kulaklık kulak içi olduğu için kulağınıza taktıktan sonra dış dünya ile tamamen iletişiminiz kesiliyor açıkçası kendi sesimi bile duymuyorum. :)

Bunun yanı sıra şık bir taşıma çantası ile kulaklığınızı her zaman güvenli bir şekilde muhafaza edebiliyorsunuz. Bunca güzel özelliğini saydık olumsuz yönleride var tabikide, örneğin; kutu içeriğinden bilgisayar ile kullanım aparatı çıkmıyor. haliyle bilgisayar ile oyun oynayan arkadaşlarım için bu kulaklık yetersiz kalacaktır. 1.2M uzunluğada sahip olduğu için bilgisayar ile pek uyumluda görünmüyor zaten.HyperX Cloud Earbuds İncelemesiSon olarak mobil kullanıcılara kesinlikle tavsiye ediyorum, ben yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ve çok sık Pubg Mobile oynadığım için bir çok kez kulaklık sayesinde hayatta kalmayı başardım diyebilirim.

İncelememiz bu kadardı arkadaşlar, sormak istediğiniz veya bu oyunda test et dediğiniz oyunlar var ise yorum formu üzerinden belirtirseniz yardımcı olabilirim, bir sonraki yazımda görüşmek üzere.

2 yorum

Spam yorumlarından kaçınmak için tüm yorumlar görüntülenmeden önce denetlenecektir.
  1. 9/06/2019
    Anlatımın için teşekkürler ilkay, birde fortnite oyununda test etme şansın varmı? onunda mobil oyuncusu çok fazla, bende oynuyorum testini bekliyorum :)
    1. 9/09/2019
      En kısa sürede test edip yazıma ekleyeceğim Serkan.