SERP Nedir? Ne İşe Yarar?, görüntüle

WordPress için en iyi Google AdSense Eklentileri

WordPress için en iyi Google AdSense Eklentileri

Google AdSense, milyonlarca üyesi bulunan dünya çapında bir sistemdir. Çoğu web sitesinin AdSense’den onay alabilmek için kıyasıya rekabete girdiğini söylersek eğer ne kadar önemli bir sistem olduğunu anlayabilirsiniz. Bu sistemde reklam yerleşimi ile tık başına kazanç elde edilmektedir. Listemize aldığımız Google AdSense WordPress eklentileri ile reklam yerleşimini otomatik olarak yapabilirsiniz.

En İyi Google AdSense Eklentileri

Multiple AdSense Accounts

Farklı hesapları sitenize entegre ederek paylaşım ortaklı oluşturmanızı sağlayan bir eklentidir. AdSense eklentileri arasında amaç olarak isteğe özel olarak tasarlanmış bir eklenti gibidir. Reklamları düzenlemenizi sağlayan bu eklentiye AdSense hesaplarınızı bağlayarak geliri ortaklarınızla bölüşebilirsiniz.

Ad Injection

Ad Injection sayesinde içeriklerinize standart bir yerleşim yapmazsınız. İçerikleriniz ne kadar uzunsa o kadar fazla reklam gelecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Buda uzun içeriklerde daha fazla tık alma şansınız olacağını gösterir. Rahat bir şekilde reklam yerleşimi yapmak, web sitesi üzerinde tam bir hakimiyet kurmanızı sağlayan bu eklentiyi listemizin başına aldık.

Google AdSense By Bestwebsoft

Oldukça kullanışlı ve basit bir eklentidir. Web sitenize reklam yerleşimini kolay bir şekilde yapmanızı sağlayan Google AdSense ile reklamların genel görünümüne dair çok fazla detayı düzenleyebilirsiniz.

WP Simple AdSense Insertion

Basit ve kolay bir şekilde reklam yerleşimi yapmak isteyen kişilerin adresi Wp Simple AdSense Insertion’dur. AdSense kodunuzu girdikten sonra reklam yerleşimini kendisi otomatik yapmaktadır. Özelleştirmek isterseniz de bunu eklenti ayarları içerisinden rahatlıkla yapabilirsiniz.

Ads EZ Plugin

Ads EZ Plugin Google AdSense WordPress eklentileri içerisinde en iyi yönetim aracıdır. Reklamlarınız içerisinde yapacağınız renk, boyut ve yerleşim gibi işlemleri bir çırpıda halledebilirsiniz. Tema üzerinde yapacağınız bu yerleşimlerden çok memnun kalacağınızı söyleyebilirim. Kullanışlı, kolay ve oldukça gelişmiş seçenekleri mevcuttur.

Insert Post ADS

AdSense reklamlarını kolay bir şekilde göstermenin yollarından bir tanesi de Insert Post eklentisidir. Bir tane içeriğiniz üzerinde yapacağınız reklam çalışması sonrasında diğer içeriklerinizde de otomatik olarak reklam yerleşimi tercihinde bulunmuş olursunuz. Kullanışlı, basit ve bir o kadarda işlevsel bir eklentidir.

Pro Google AdSense Tools Plugin

Google AdSense hesabınıza giriş yapmadan buradaki bilgileri web siteniz üzerinden takip etmenizi sağlar. Eklenti ile özel tarih aralıklarında raporlar oluşturabilir ve bunları geniş seçenekler ile inceleyebilirsiniz.

Easy Plugin

Google AdSense eklentileri arasında bulunan Easy Plugin ile sitenizde arama kutucuğu oluşturabilirsiniz. Reklam yerleşimi ve yönetimi konusunda da oldukça alternatifli olan bu eklenti sayesinde kısa sürede tıklamalarınızın arttığına şahitlik etme ihtimaliniz yüksektir.

AdRotate

AdRotata eklentisi, sitenizde banner reklam yerleşimi yapmanız konusunda oldukça başarılı bir eklentidir. Temanız üzerinden seçeceğiniz alana uygun olarak banner reklamlarınızı yayınlayabilirsiniz. Seçenekleri bol olan AdRotate’yi kolayca kullanabilirsiniz.

Ad Inserter

En yaygın olarak kullanılan AdSense eklentileri içerisinden bir tanesidir. Kullanımı basit ve etkisi de bir o kadar güçlüdür. Kodlar içerisinde reklam yerleştirmek istediğiniz alanı seçerek orada reklamlarınızın görüntülenmesini sağlayabilirsiniz. Reklamlarınız içerisinde hem yerleşim hemde boyutsal olarak pek çok farklı ayarlama yapmanızı sağlar.

WP Quads

Wp Quads’ın en büyük özelliği piyasadaki tüm temalar ile sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor olmasıdır. Yazıların başında, ortasında ve sonunda göstermek istediğiniz reklamların ayarlarını kolay bir şekilde yapmanızı sağlar. Hatta reklamları filtreleyerek kullanıcılara özel reklamların gösterilmesinde de sizlere yardımcı olmaktadır.

Google AdSense WordPress Eklentilerinin Önemi

Web sitelerinin tamamına yakını AdSense üzerinden para kazanmaktadır. Bu para kazanma işi ise AdSense yayıncılarının reklamlarını web sitenizde göstermeniz karşılığında gerçekleşmektedir. Bu reklamlar 2 şekilde size para kazandırır.

  • Gösterim başına kazanılan paralar
  • Tık başına kazanılan paralar

Tık başına kazanılan para, gösterim başına kazanılandan kat ve kat daha fazladır. Dolayısı ile kazancı arttırmanın en iyi yolu reklamlara tıklama yaptırabilmekten geçer. İşte bu noktada karşımıza düzenli bir şekilde reklam yerleşimi yapmak ve insanları o reklama tıklatmaya çalışmak çıkar. Ancak bunu web sitesini reklama boğmadan yapmanız gerekir. İnsanların nerelere tıklama yapabileceğini bilerek ve zaman içerisinde kazandığınız tecrübeleri kullanarak bunu başarabilirsiniz.


Google AdSense eklentileri, sizlerin reklam yerleşimini hem daha basit hemde daha kolay bir şekilde yapmanızı sağlar. Ne kadar profesyonel olursanız olun, reklam yerleşimi konusunda muhakkak yukarıdaki eklentilerden bir tanesini kullanmanız gerekecektir.

2 yorum

Spam yorumlarından kaçınmak için tüm yorumlar görüntülenmeden önce denetlenecektir.
  1. 3/14/2021
    Bu kadar çok eklenti olduğundan bi haberdim içinden bir tanesini kullanıyordum ama diğerlerinide inceleyeceğim güzel bir yazı olmuş tebrik ederim.
    1. 3/14/2021
      Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.